Now Reading
Alvvays: Et band, du skal holde øje med

Alvvays: Et band, du skal holde øje med

Det canadiske indie pop band Alvvays fyldte i går Lille Vega med deres drømmende og elegante toner.

Hvis du kun lytter til én ny plade i denne uge, så lad det være Alvvays‘ anden plade Antisocialites, der udkom i 2017. Sangene er inspireret af jangle pop, og blander noget ringlende – samt til tider mere skrantet –  guitar med et drømmende, melodisk pop-univers, leveret med en smuk vokal af bandets forsangerinde, Molly Rankin.

Bandets andet album Antisocialites blev modtaget med stor succes fra mange anmeldere, og blandt andet Pitchfork gav rosende ord med på vejen: “The second album from the Toronto indie pop band is nothing but thoroughly accomplished songs. Allvays have sharpened their focus without losing sight of themselves.”

I går indtog Alvvays scenen i københavn med deres sidste show på Europa-delen af deres tour. Så mens folk-duoen First Aid Kit fyldte Store Vega med deres skønne harmonier, blev der danset og festet på Lille Vega til den melodiøse indie pop.

Alvvays leverede en stærk præstation, hvor det musikalske var lige i skabet og de formåede at skabe en stemning blandt publikum, hvad end det var med de mere dansebare hits såsom Archie, Marry Me eller Not My Baby, de mere drømmende sange såsom Forget About Life eller med deres største hit: Dreams Tonite. Især sidstnævnte fik virkelig publikum med, og bandet skabte en energi i nummeret, der oversteg selv indspilningen. Vokalen af Molly Rankin fyldte fuldstændig lokalet og lå knivskarpt med opbakning af bandet. De holdte deres optræden jordnært i deres interaktion med publikum, og opfordrede folk til at tage med dem ud og feste videre, så de kunne fejre deres sidste aften i Europa – for nu.

See Also

Alt i alt kan man vist roligt sige, at Alvvays formår at skabe et helt specielt univers med deres musik, og deres live-performance, hvilket helt klart gør dem kvalificerede til et lyt eller to.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top