Top

Ariana Grande og John Legend synger duet til ‘Skønheden og Udyret’

Ariana Grande og John Legend synger den ikoniske duet Beauty and the Beast til den kommende live action-film fra Disney.

Efter vi tidligere på ugen fik lov til at høre et lille sneak peak af duetten mellem Ariana Grande og John Legend, er nummeret nu endelig blevet udgivet i sin fulde længde.

Den 23-årige sangerinde leverer en smuk version af nummeret, der oprindeligt blev sunget af Celine Dion og Peabo Bryson tilbage i 1991. Nummeret vandt i sin tid både en Grammy, en Golden Globe og en Oscar, så der er absolut en del at leve op til.

Den nye version er produceret af Ron Fair, der bl.a. står bag Christina Aguileraeneste hit Beautiful og Lady Gagas Speechless og på trods af lige lovligt mange karaoke-vibes, så kan det ikke benægtes, at Grande og Legends stemmer lyder helt exceptionelle.

Ron Fair lægger ikke skjul på sin betænkeligheder ved at genindspille den oprindelige klassiker og fortæller, at han har forsøgt at fokusere på at gøre nummeret mere moderne:

“Med to af nutidens største sangere – John Legend og Ariana Grande – genopliver vi sangen med en new school/old scool frisk tilgang, som viser sjælen og styrken i, hvad en god melodi og sangtekst kan inspirere.”

Nummeret er tilgængeligt på både Spotify, iTunes og Apple Music.

Skønheden og udyret har premiere i de danske biografer den 17. marts 2017.

Her hele nummeret med Ariana Grande og John Legend nedenfor: