Beyoncé er gravid. Med tvillinger. Internettet er gået amok. Og hvad med Coachella?!

Der gik knap 1 time, fra Beyonce annoncerede sin 2. graviditet, til  internettet eksploderede i opslag fra diverse onlinemagasiner i et desperat forsøg på at høste billige likes (Og vi er jo bestemt ingen undtagelse).

Selv BT.dk glemte at formulere artiklens overskrift i clickbait-format i ren og skær iver efter at bringe nyheden. Men i en tid hvor Trump blot er et enkelt tweet og 140 tegn fra at påbegynde 3. Verdenskrig, så er det da rart, at vi alle sammen kan fokusere på glæden ved at en – bevares – fremmed har besluttet at formere sig. Det skal hyldes, og det bliver det i den grad – som vendte Jesus Kristus tilbage til vor jord.

Beyonce er, som hun jo altid er, i ægte Tidal-stil fuldstændig eksklusiv på sin egen historie og breaker den i bedste kendisstil via instagram. Vi skal jo helst alle sammen forblive i den ret så naive tro på, at Beyonce bestemt styrer Instagram-profilen, der indtil nu har produceret årets bedste PR-stunt. Your move, Kimmy K!

Instagramposten viser Beyonce i bar mave og omringet af tyl og blomster – en tydeligere reference til moderjord har næppe fundet sted. Familien er #blessed “two times over”, og hvor er det da dejligt. Vi gætter på god gammeldags inseminering.

LÆS OGSÅ:
Se Ushers nye musikvideo

Herfra skal der lyde et stort tillykke til Beywolf med familieforøgelsen!

Men øøøøhh… Ærlig talt: Hvad med alle os, der har glædet os til Coachella? Er det nu droppet? Ifølge TMZ har producenter af den populære musikfestival intet hørt om graviditeten og udtaler, at de da bestemt forventer, at the show goes on. Som betyder, at Beyonce skal gennemføre sit show siddende i en stol eller liggende på en sofa? Ja, det kan jo lade sig gøre. Hun kan jo bare ringe til Britney for at få gode råd til, hvordan man sover sig igennem et 1,5 times langt show.