Now Reading
Britney Spears annoncerer nyt Las Vegas-show

Britney Spears annoncerer nyt Las Vegas-show

I nat annoncerede Britney et splinternyt show i Las Vegas.

Hvis du ikke allerede var klar over det, så har Britney Spears haft sig et relativt succesfuldt Las Vegas-show siden 27. december 2013, og fordi Britney ikke kan komme i tanker om noget lettere, end at fansene skal komme til hende (med mindre man får spandevis af penge af Smukfest zzz), så skal den fest naturligvis fortsætte under ny titel og nye kostumer. Yay?

I nat blev det nye show så annonceret til et shit show af et event, der stort set slår the desert performance fra 2013 (don’t even ask).

Den 36-årige popstjerne gik på scenen ved Toshiba Plaza i Vegas for at annoncere det nye show, der har fået titlen Domination. Fordi Larry Rudolph Team Britney absolut ingen situationsfornemmelse har.

Selvom fans havde regnet med lidt mere end et par vink og smil fra sangerinden, så var det, hvad de måtte nøjes med. Faktisk sagde stjernen ikke et eneste ord. Sådan kan man nemlig også gøre, når man har et nyt show at promovere, men ikke gider at investere en dråbe af engagement.

Britneys Domination-show vil kunne opleves fra februar måned næste år, og billetterne kan allerede købes fra 26. oktober – hvis du lige står og skal til Vegas.

Britneys tidligere Piece of Me-show kunne opleves på Planet Hollywood, men det nye show finder sted på Park MGM Resort, hvor også Lady Gaga, Cher og Aerosmith har shows for tiden.

Ses vi i Vegas? As if.

See Also
Billie Eilish udgiver ny single 'Everything i wanted'

Se nattens shit show annoncering og officielle datoer nedenfor. Og hvis du lyster, så læs med på Exhale, hvor Britneyfans står i kø for at forklare, hvad fanden der foregår.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top