Now Reading
Britney Spears overrasker med nyt album

Britney Spears overrasker med nyt album

Britney Spears

Gode nyheder til alle Britney-fans. Popprinsessen har netop annonceret, at hun er klar med sit niende album.

Der har længe været snak om et nyt album fra Britney – et album hun angiveligt vis har arbejdet på i snart to år, og nu er udgivelsen lige om hjørnet! Det nye album har fået titlen Glory og udkommer den 26. august. Det skriver Britney på sin Twitter.

Det bliver fra i aften muligt at forudbestille albummet på iTunes. Alle der forudbestiller albummet modtager som bonus nummeret Private Show, som man allerede har hørt små klip af i reklameindslaget lavet til Britneys seneste parfume af samme navn. Britney postede i samme omgang også et billede af albummets cover, der viser Spears i et up-close billede, og som til forveksling ligner de fleste andre Britney-covers.

“Ærlig talt, jeg er bare meget specifik med det her album,” fortalte Britney tidligere på året. “Det er min baby, og derfor vil jeg bare have det gjort ordentligt. Jeg ved bare at den retning, jeg går i, er så god. Det er det bedste, jeg har lavet i lang tid. Jeg er stolt af det arbejde, og det er meget anderledes. Det er ikke, hvad man lige skulle tro – overhovedet.”

Glory følger op på albummet Britney Jean, der var produceret af Will.I.Am, og som klarede sig særdeles dårligt hos anmeldere såvel som hos fans. Vi håber, at Glory kan skyde lidt højere.

See Also

Se coveret her:Co8s

Se reklamen til Private Show-parfumen her:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top