Top

Cancer udgiver ny single og annoncerer album

Musikduoen Cancer er klar med deres nye single ‘Die One More Time’ fra det kommende album ‘Totem’, der udkommer næste år.

Tilbage i 2014 udgav den danske musikgruppe Cancer deres første EP Ragazzi. Albummet blev modtaget af de danske anmeldere med åbne arme, og også i udlandet høstede de ros.

Nu er de tilbage igen med en helt ny single til nummeret Die One More Time, som er den første single fra det nye album. Nummeret handler om den hjerteskærende sorg og om, hvad det vil sige at miste. Sanger Nikolaj Manuel Vonsild leverer de eksperimentelle vokaler, der langsomt intensiveres i det tre minutter lange nummer.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af det nye album fra Benjamin Francis Leftwich

“Vi har arbejdet på de nye sange, siden vi spillede på Roskilde Festival i 2014, hvor vi spillede mange nye numre for at have nok materiale tid at udfylde et helt festival set –  siden har flere af sangene taget nye former, og andre er kommet til. “Die One More Time”,  fremstår i den form, som Nikolaj og jeg udklækkede i sin tid, og det er lykkes os at indfange sangens ånd på den nye indspilning,” fortæller Kristian Finne Kristensen om nummeret.

Det kommende album Totem udkommer den 27. januar 2017 via Tamborhinoceros. Du kan allerede nu forudbestille her.

Hør nummeret Die One More Time her:

LÆS OGSÅ: Se den nye musikvideo fra James Vincent McMorrow