Den danske elektropop-trio har netop færdiggjort deres nye EP “Hints” og fejrer det med offentliggørelsen singlen “Even Love”

CHINAH består af sangerinden Fine Glindvad, guitaristen Simon Kjær Lauridsen samt den elektroniske musiker og pianist Simon Andersson.

Deres lyd er en blanding af elektronisk pop og R&B, og siden udgivelsen af deres første single Away From Me  i sommeren 2015, har der været fart på for trioen. De har bl.a. optrådt på en del festivaler, såsom Stellapolaris, Spot og Roskilde Festival, hvor de blev ekstremt godt modtaget af både fagfolk og publikum. Derfor modtog de også P3 talentet ved P3 Guld 2016 og har nu annonceret en dansk tourné til foråret.

Deres tekster er på engelsk, og med stort fokus på lyrik og de minimalistiske melodier har de allerede skabt røre internationalt.

Og nu er de så klar med den nye single Even Love, der blev offentliggjort fredag den 27. januar. Og med dens simple, groovy sound er den det perfekte dansenummer og dermed en god tilføjelse til weekendens soundtrack.

Giv den et lyt på Spotify.

LÆS OGSÅ:
Maroon 5 skal optræde til næste års Super Bowl