På søndag er der årlig videofest på MTV, når der afholdes Video Music Awards. Her er alt, hvad du skal glæde dig til.

Alle lige fra Britney Spears til Kim Kardashian til DJ Khaled dukker op, når der på søndag afholdes det årlige MTV Video Music Awards, og showet i år ser ud til at blive yderst begivenhedsrigt.

De skal optræde

For 33. gang afholdes showet, der denne gang sendes direkte fra Madison Square Garden i New York City. Showet vil blandt andet fejre den ikoniske tilbagevenden af Britney, der i stor stil har skabt sin karriere ved at levere sexede shows, pressen har kunnet skrive om i dagevis efterfølgende. Det var bl.a. til VMA i 2001, at hun bar rundt på en gul pythonslange og i 2003, hvor hun kyssede Madonna (Christina Aguilera var der vist også, men hvem husker det?). I år vender Britney tilbage til VMA-scenen, og der er forhåbentlig et godt show at se frem til. Det er næsten ti år siden, at hun optrådte til VMA sidst. Det skete i 2007, da hun med Gimme More leverede et show, der mildest talt sejlede. I år prøver hun igen, når hun skal optræde med sin seneste single Make Me med rapperen G-Eazy.

Andre optrædende inkluderer Future, RihannaNicki Minaj og Ariana Grande. Det siges også, at Beyoncé skal optræde, men det er endnu ikke blevet bekræftet. Beyoncé er nomineret intet mindre end 11 gange, så det ville være mærkeligt, hvis hun ikke dukkede op.

LÆS OGSÅ:
The Weeknd udgiver ny single med Daft Punk

0404Som vi tidligere har skrevet om, så skal der også uddeles den årlige Video Vanguard Award, der i år gives til Rihanna, der forventes at optræde med et medley af hendes største hits.

LÆS OGSÅ: Rihanna skal modtage ærespris til dette års Video Music Awards

Og selvfølgelig kommer den kære Kanye West også, for hvad ville VMA være uden Kanye? Ifølge anonyme kilder hos MTV, har han fået tildelt fire minutter til at gøre lige, hvad han har lyst til, hvad end det består i at holde en tale eller optræde. Vi kan ikke gøre andet end at vente på, hvad Mr. West har tænkt sig, men vi håber bestemt på, at han vil optræde med sin seneste single Famous.

De skal præsentere

Indtil videre er det blevet bekræftet, at Diddy, Alicia Keys, Ansel Elgort, Bebe Rexha, Fifth Harmony, Jaden Smith, Kim Kardashian West, Rita Ora, Shameik Moore og Tove Lo skal præsentere priserne og de optrædende. DJ Khaled skal også hoste pre-showet, der sendes på kanalen forud for det egentlige show.

En enkelt megastjerne du ikke skal forvente at se på søndag, det er Taylor SwiftWildest Dreams-sangerinden er ikke nomineret til en pris i år og vil ikke deltage i showet. Heller ikke Lady Gaga skal fans regne med, selvom hun har en single, Perfect Illusion, der udkommer den 3. september.

LÆS OGSÅ:
Meghan Trainor klar med ny musikvideo til 'Let You Be Right'

Adele er nomineret til otte priser, bl.a. for Årets video (Video of the Year), som også Beyoncé er nomineret til. Det er endnu uvist om Adele vil dukke op på søndag.

Showet vises på MTV Danmark natten til mandag klokken 02:00.