Vi har ventet længe, men nu lader det til, at sangerinden snart er tilbage med ny musik.

Det er efterhånden længe, længe siden, Rihanna udgiv albummet Anti, men hvis man skal tro på rygterne, så går der altså ikke forfærdelig lang tid, før vi får noget nyt musik fra sangerinden.

Ifølge Rolling Stone, har RiRi nemlig gang i hele to albums. Det ene album beskrives som et traditionelt reggaealbum og det andet som et popalbum.

Reggaealbummet har sangerinden arbejdet på sammen med producere som Ricky Blaze, Linton “TJ” Records White”, Skrillex og Boe-1da. En kilde til Rolling Stone kan afsløre, at der indtil videre er færdiggjort otte sange til albummet, men at der i alt er blevet produceret 500 numre til projektet fra en lang række forskellige producere og sangskrivere. Kilden fortæller desuden, at Rihanna dog kun ender med at vælge ti sange til reggaeprojektet.

Og et reggaeinspireret album er ikke en helt fremmed idé for Rihanna. Hun har tidligere eksperimenteret med genren i 2010 med nummeret Man Down og med You Da One fra 2011, og de resultater har været enormt interessante, så vi kan kun forestille os, at det bliver godt.

Det vides endnu ikke, hvornår vi kan forvente at høre den nye musik, men én ting er sikkert: Vi glæder os!

LÆS OGSÅ:
Lana Del Rey overrasker fans med ny musikvideo

Rihanna Work Work Work