Now Reading
Hør ny single fra Billie Eilish: ‘Everything I Wanted’

Hør ny single fra Billie Eilish: ‘Everything I Wanted’

Billie Eilish udgiver ny single 'Everything i wanted'

Billie Eilish har udgivet første nye single siden debutalbummet.

Det nye nummer, everything i wanted, som Eilish udgav natten til torsdag, er en hyldest til bror og samarbejdspartner, Finneas, og så er nummeret også en eftertænksom refleksion over den (relativt) nyfundne berømmelse.

I 2017 udgav hun ep’en don’t smile at me med numre som ocean eyes  og bellyache. Ep’en blev i 2019 opfulgt af debutalbummet When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, der for alvor sendte Eilish til tops med singler som bad guy, you should see me in a crown og when the party’s over.

Everything i wanted er i vanlig stil skrevet i samarbejde med broren Finneas O’Connell, der også denne gang har stået for produktionen.

»Dette er en sang, min bror og jeg skrev om hinanden. Uanset hvad der sker, har vi altid været og vil altid være der for at gøre tingene bedre,« siger Eilish om nummeret i en officiel pressemeddelelse.

Tidligere på året udgav den 17-årige sangerinde sit debutalbum, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, og til marts kaster Eilish sig ud på en udsolgt verdensturné, der desværre ikke går vejen forbi Danmark.

See Also

Hør everything i wanted nedenfor:

Scroll To Top