Now Reading
Israel udskyder folkevalg på grund af Britney Spears

Israel udskyder folkevalg på grund af Britney Spears

Britney Spears reklamerer for sit Las Vegas-show

Bow down! The queen is coming. Intet kan stoppe Britney Spears. Heller ikke et folkevalg i Israel.

Popdronningen Britney Spears annoncerede i sidste uge, at hun gjorde klar til sin første koncert i Israel nogensinde, når Piece of Me-showet skal on the road. Showet skal afholdes i Tel Avivs Hayarkon Park den 3. juli.

Men det er ikke det eneste, som kommer til at foregå i Israel den dag. Indtil nu har det nemlig været planen, at der skulle afholdes nationalt valg. Det har Queen B nu fået lavet om på.

“Valgdatoen er udskudt med en enkelt dag grundet et stort event i Yarkon Park den 3. juli 2017,” står der i en officiel meddelelse fra de politiske partier i Israel.

Man har blandt andet valgt at rykke valget, fordi man frygter at flere vælgere vil tage til Britney-koncert i stedet for at tage ud for at stemme. Duh! Man frygter desuden også, at folk vil have svært ved at komme frem til stemmestederne på grund af koncerten.

See Also

Britney kommer muligvis til København

Koncerten er én ud af fem koncerter, der indtil videre er blevet annonceret. 90’er-ikonet er også scheduleret til at optræde i Japan og Manila. Hvis man skal tro på rygterne, så har de europæiske fans også et par koncerter i vente til sommer.

Vi krydser fingre for, at hun kommer et smut forbi København!

Se Britneys seneste single ‘Slumber Party feat. Tinashe’ nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top