Now Reading
Beyoncé & Jay-Z indtog Parken med stil

Beyoncé & Jay-Z indtog Parken med stil

Beyonce og Jay Z i Parken, Danmark, juni 2018

Kongen og dronningen af mainstream indtog Parken i København til en storslået koncert, der leverede på både show og følelser.

Han har snakket om det i interviews – blandt andet hos David Letterman. Men hvis du ikke har hørt nyheden – eller Beyoncés Lemonade-album – så har Jay-Z været Beyoncé utro. Og det er der ingen tvivl om, efter man har set deres On The Run II Tour, som virkelig er en følelsesladet oplevelse. Ja, Queen Bey fældede faktisk nogle tårer.

Et godt eksempel på stemningen var, at Jay-Z valgte at spille Song Cry – en sang om at være utro og et track som langt fra er hans største hit, men som passede godt ind på denne aften.

Først og fremmest, var det et fedt show med flammer, fyrværkerier og dans. Og at se, høre og opleve Jay-Z og Beyoncé live var i sig selv vildt – men så leverede de også et kanonshow.

 

Et opslag delt af Mia Akman (@miaakman) den

De fleste ved nok, at sange som 03 Bonnie & Clyde og On The Run handler om utroskab, og det var en tematik, parret også denne gang havde trukket ned over deres live tour. Showet var en historie om både utroskab og om succes. I de backdrop-videoer, der spillede under koncerten, var det om succes som kriminelle men – så var der også sange der handlede om at to milliardærer var bedre end en.

Jay-Z’s live persona er meget cool og afslappet, og man kunne godt stille spørgsmålstegn ved, om det fungerer til et liveshow. Beyoncé er det stikmodsatte af sin mand, og det blev heldigvis udnyttet godt med en midterdel af koncerten, der bestod udelukkende med Beyoncé i fokus. Og Jay-Z fik al den energi frem, som han magtede og ændrede da også nogle sangtekster til at indeholde “Copenhagen” og “Denmark” – det virker jo sådan set hver gang.

Helt op at køre kom publikum, da Beyoncé spurgte, om de kunne lave noget larm – og det kunne da jo naturligvis. Og In Paris blev spillet to gange så Jay kunne sørge for at alle sang med og sang højt.

On The Run II Tour var en glimrende optrædelse af The Carters, hvor der ikke blev holdt noget tilbage – gode show – personlige historie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top