Rigtig dårlige nyheder til alle Lana Del Rey-fans. Sangerinden har nemlig udskudt udgivelsen af det kommende album Lust For Life.

Tidligere er vi blevet lovet et nyt album fra den amerikanske sangerinde Lana Del Rey i løbet af maj. Ja, faktisk var udgivelsesdatoen sat til den 26. maj, men nu ser det ud til, at det ikke ligefrom kommer til at ske.

En online musikshop har nemlig skrevet på deres website, at albummet ikke vil blive udgivet før 21. juli. Det betyder bestemt ikke, at noget som helst er skrevet i sten, men det ser unægteligt skidt ud for alle os, der troede, at albummet ville udkomme om få uger.

Første single fra albummet er allerede blevet udgivet i form af det sensuelle nummer Love. Og i sidste måned landede nummeret Lust For Life, som er en duet med The Weeknd. Det er desuden også blevet bekræftet, at Del Rey har indspillet et nummer med Sean Lennon (søn af John Lennon og Yoko Ono), som har fået titlen Tomorrow Never Came.

Lana har tidligere afsløret, at hun på det kommende album vil grave lidt dybere i forhold til de akustiske numre, og vi kan derfor godt forvente, at det ikke bliver et album i stil med Born To Die. Men hvis du tidligere har gravet i Lanas store katalog af ikke-udgivet numre, så ved du også, at hun er helt suveræn i den genre. Vi glæder os til at høre mere.

LÆS OGSÅ:
'Lust For Life' er en blandet oplevelse fra Lana Del Rey

Indtil da kan vi lytte til Lust For Life feat. The Weeknd nedenfor: