Årets NorthSide-festival blev lige endnu bedre! Det er netop blevet annonceret, at Frank Ocean skal spille på festivalen.

Frank Ocean skabte tidligere på året en hel del buzz, da han på en noget alternativ måde dukkede op på en live stream, hvor han var i fuld gang med at bygge en trappe – simpelthen! Da streamingen sluttede, blev albummet Endless udgivet af Ocean, og det blev kort tid efterfulgt af albummet Blonde, der landede den 20. august.

Frank har arbejdet sammen med kunstnere som Jay-Z, Kanye West, Beyoncé, Justin Bieber og James Blake og havde desuden stor succes med sit forrige album Channel Orange, der af kritikkerne blev kaldt et musikalsk mesterværk.

Det er snart fire år siden Ocean sidst spillede i Danmark, og til sommer vender han for anden gang tilbage. Denne gang for at spille på den danske festival NorthSide.

“Vi er meget begejstrede over, at det er lykkedes os at få publikums to mest ønskede navne på næste års NorthSide-plakat. Radiohead og Frank Ocean er meget sjældne gæster her i landet, så det er ret vildt, at det lykkedes os at booke dem til samme år,” siger NorthSides talsmand John Fogde.

Indtil videre kan festivalgæsterne glæde sig til navne som Radiohead, Frank Ocean, Run The Jewels, Bastille, Thomas Helmig, Mø, Veronica Maggio, Phlake, Liss og Bisse.

LÆS OGSÅ:
Se Frank Oceans nye musikvideo

NorthSide 2017 kan opleves i Ådalen ved Aarhus i dagene 9.-11. juni, og billetter kan købes via NorthSide.dk.