Now Reading
Roskilde festival: Halsey prøvede, men fejlede

Roskilde festival: Halsey prøvede, men fejlede

Den amerikanske popsanger Halsey var nok et velmenende forsøg på at give den sidste musikaften en popkoncert, der løftede taget. Men det skete bare ikke.

Godt alternativt pop skal man lede længe efter. Og det var da også grunden til, vi havde besluttet os for, at vi under ingen omstændigheder måtte gå glip af Halsey, der lørdag aften spillede på Arena.

Velkonstrueret pop er det i den grad, og hvis man er til genren, så er det utvivlsomt en kunstner, der er at finde på dine spillelister. Men god (alternativt) pop er ikke altid lig med god festivalsmusik, og det var Halsey i den grad med til at bevise.

Hun valsede ind på scenen iført en kolossal hoodie og store gummistøvler. Med blåt hår og solbriller lignede hun mest af alt en festivalsgæst, der lige havde været hjemme for at lægge en ny makeup og så ellers vende tilbage til festivalspladsen. Ikke desto mindre kan man ikke tage hendes starpower fra hende, og det er noget, der tydeligvis når ud til hendes publikum. Hvorfor skulle flere af de teenagere, der blev fanget på storskærmen, ellers stå og græde af glæde?

Halsey leverer en god fuck it-attitude, men fordi hele hendes setup virker så gennemført konstrueret, er der ikke plads til meget ægte føling med hverken musikken eller publikum. Men numrene er gode, og det samme kan siges for hendes særdeles imponerende livevokal.

See Also

Halsey var et udmærket forsøg på at give lørdagen noget god pop, der kunne skabe feststemning, men jeg ville nu hellere, at man så var gået efter dronningen af alternativ: Lana Del Rey.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top