Den danske singer/songwriter, Esben Kronborg, smider fredag ny single og musikvideo på gaden. Lyt til det nye nummer her.

Esben Kronborg er ikke nødvendigvis helt ny i det musikalske game. I 2014 udgav han det anmelderroste debutalbum, Trumpets, der både sikrede ham adskillige tracks i rotation på P4 samt store rosende ord fra blandt andet Gaffa.

Og vi forstår godt hypen, når vi hører Kronborgs seneste single, Burning For You. Nummeret er stærkt i sin musikalitet og imponerende følsomt i vokal. På den måde, hvor du rent faktisk lytter til, hvilken historie, det er, der fortælles.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så anbefaler vi i den grad, at du også lige får lyttet til Kronborgs album fra 2016, A Multitude of Things You Can’t Rehearse, der byder på en hel del lækre tracks som eksempelvis Nowadays.

Kronborg kan opleves live flere steder i løbet af efteråret.  Du kan blandt andet fange ham i Vejle den 15. september og i Studenterhuset i København den 7. oktober. Se alle spilledatoerne på den officielle Facebookside.

Se musikvideoen til Burning For You nedenfor: