Now Reading
Miley Cyrus er glad og forelsket i ny musikvideo til ‘Malibu’

Miley Cyrus er glad og forelsket i ny musikvideo til ‘Malibu’

Miley Cyrus udgiver første single fra kommende album, og viser dermed en ny musikalsk stil frem, som bevæger sig en anelse tilbage til countryrødderne.

Miley Cyrus er officielt tilbage. I dag udgav sangerinden den nye single fra det kommende album, der endnu ikke har fået en titel, men forventes at blive udgivet senere i år.

Den nye single, der har fået titlen Malibu, byder på plukket guitar og et beat, der fremhæver Mileys simple vokal og kærlighedsfyldte tekster.

“I never would’ve believed you if three years ago you told me / I’d be here writing this song / But here I am, next to you / The sky’s more blue in Malibu,” synger hun i kærlighedsnummeret, som hun til Billboard Magazine afslørede var skrevet om kæresten Liam Hemsworth.

Det kommende album er indspillet i samarbejde med producer og musiker Oren Yoel. I interviewet med Billboard fortalte Cyrus, at hun har forsøgt at vende tilbage til country- og rockrødderne efter hun har leget med både hip-hop (Bangerz, 2013) og psych romp (Miley Cyrus and Her Dead Petz). Det musikalske skift kommer som et resultat af det politiske klima i USA, og der skulle eftersigende være adskillige sange om Hillary Clinton på albummet.

See Also

Se den nye musikvideo til Malibu nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top