Den 14. oktober udkom Adam Shelbaya med sin EP My Funky Candy Life. I morgen kan du feste med rapperen, når han optræder på RUST i København.

Adam Shelbaya er all business, og det fornemmer man også, hvis man kaster et blik på de samarbejdspartnere, den unge rapper har lavet musik med indtil videre. På EP’en My Funky Candy Life er der lagt op til underholdning, fest og god stemning med gæstevokaler leveret af bl.a. Alex Ambrose, Joel Commey og Anya Aaby. Adam har desuden arbejdet sammen med den Grammy-nominerede producer Arthur McArthur (Dr. Dre, Drake, Chris Brown).

Hvis du allerede har lyttet til EP’en, så ved du også, at stemningen ikke kan blive andet end fantastisk, når Shelbaya i morgen den 11. november går på scenen for at optræde med numrene fra My Funky Candy Life, og vi skal utvivlsomt groove til numre som Candy og High.

Adam Shelbayas musik er allerede nu i rotation på en af de største radiostationer i Egypten, og i næste uge kan du læse vores interview med den ambitiøse musiker.

Udover Shelbaya kan du også opleve Martha Maj & Fagfacerkelly, LACE & Anti. Du kan læse meget mere om artisterne på RUSTs website. Entré til koncerten koster 40 kr, men hvis du er hurtig, kan du nå at tilmelde dig her og komme gratis ind.

My Funky Candy Life er tilgængelig på Apple Music og Spotify nu.

skaermbillede-2016-11-10-kl-17-17-42