Hvis du endnu ikke er træt af alle sommerens festivaler, og er på jagt efter de helt nye bands og solister på den danske musikscene, så tag til UHØRT festival den 18. og 19. august.

UHØRT festival løber af stablen den 3. weekend i august for femte år i træk. Hvor festivalen plejer at foregå på Refshaleøen, rykker den i år ind på Stenbroen på Vesterbro, hvor du kan opleve 39 forskellige, lovende danske kunstnere fordelt på 3 forskellige scener.

Festivalen har siden start haft fokus på engagerede musikere med potentialet og lysten til at slå igennem på den danske musikscene. Derfor får kunstnerne en unik mulighed for at optræde foran omkring 3000 festivalgængere, med professionel lys- og lydteknikere, samt feedback fra professionelle coaches omkring sceneoptræden og videre udvikling efterfølgende. Festivalen er derfor ikke kun en stor mulighed for aspirerende musikere – men også for dig som publikum, hvis du gerne vil opleve helt nye, talentfulde kunstnere inden de for alvor slår igennem på den danske musikscene. Alle kunstnere der spiller på festivalen er specielt udvalgt blandt mange ansøgere, og det er derfor kun dem, der virkelig har potentialet og talentet, der optræder på festivalen – tidligere har fx The Minds of 99 optrådt på en af scenerne.

LÆS OGSÅ:
Alfen udgiver nyt track featuring Peter Frödin

Der er mange forskellige genre fra både bands og solister, og derfor noget til enhver smag. Helt klart værd at checke ud, hvis du har lyst til at tilbringe et par dage i selskab med god musik fra up-coming artister!

Billetterne for begge dage (den 18. og 19. august) koster 150kr og kan købes her.

Årets line-up for UHØRT festival finder du her, hvor du også kan læse lidt om de individuelle bands.