Calvin Harris skruer op for sommerrytmerne på den nye single Feels, der i samarbejde med Katy Perry og Pharrell godt kunne blive sommerens helt store hit.

Calvin Harris har gået sammen med Pharrell Williams, Katy Perry og Big Sean og har skabt et nyt, lækkert sommerhit. Med en ska-inspireret sommerrytme giver Pharrell Williams og Katy Perry den gas med en legesyg sang, der er spækket med sjove tegneserie lyde og frisk instrumental.

Sangen har et typisk, frisk Pharrell pust, og i sangen er han også det bærende element. I sangen Feels har Katy Perry påtaget sig en lidt uvant rolle, idet hun står får det ørehængende, men korte omkvæd: “Don’t be afraid to catch feels.” Mod slutningen bliver rytmen brudt, og ind træder Big Sean med fedt flow, som afslutter sangen sammen med Katy Perrys omkvæd.

Calvin Harris har i noget tid arbejdet på sit nyeste album Funk Wav Bounces Vol. 1. Den nye single Feels vil også være en del af albummet som udkommer den 30. juli. Her vil singlerne Rollin med Future og Khalid og Heartstroke med Young Thug, Pharrell Williams og Ariana Grande også være med på albummet. Det bliver spændende at følge med i.

Lyt til den nye single på Spotify:

LÆS OGSÅ:
Katy Perry scorer en førsteplads med nyt album 'Witness'

https://open.spotify.com/album/52LQhrLLYOup9HhaOsv54e