Efter to år er Suspekt nu klar med et nyt album. Titlen er 100% Jesus, og skulle efter eget udsagn, være deres mest velproducerede album til dato.

På forrige Roskilde Festival, lukkede Suspekt Orange scene. Med rødvin i hånden og iført morgenkåbe entrerede Orgie-E scenen, og startede med at synge den stille og lettere underspillede sang Jazzmælk. Kort efter blev han akkompagneret af den anden af de to rappere. Nemlig Bai-D. Mens stod produceren Rune Rask bag pulten og styrede musikken.

Med en bar på scenen, og 50.000 publikum i front, skulle det ikke synes at kunne gå galt. Det gjorde det heller ikke.  I løbet af halvanden time fik de spillet sangene fra deres tidligere album plus flere. Og med hjælp fra Tina Dickow og Lukas Graham, blev det hele bare lidt federe. Tilbage står et af de mest mindeværdige øjeblikke fra Roskilde Festivalen i 2015.

I morgen kommer så deres femte album. Det hedder: 100% Jesus. Fra albummet har vi indtil videre hørt to sange. Drengene fra Albertslund udgav nemlig sidste år to singler i henholdsvis oktober og december. Der er her tale om sangene Står Stadig og Hun Blev Bare Så Glad. Om albummet har de tidligere sagt:

”Titlen afspejler ene og alene den sindstilstand, vi har befundet os i de sidste to år, hvor vi har arbejdet på det her album. Der er ingen tvivl om, at det her er vores bedste værk til dato. Det er det mest velproducerede album, vi nogensinde har skabt, og vores tekster har aldrig været skarpere end nu. Et resultat, som dybest set afspejler den modenhed, som er tilkommet os i takt med, at vi er blevet en hel del rigere på erfaringer og befinder os netop dér, hvor vi mener, at vi hører til.”

LÆS OGSÅ:
NorthSide tilføjer fem danske kunstnere til deres line-up

Man kan derfor rolig sige, at de giver os høje forventninger frem mod det album, som de sender på gaden i morgen. Ved den forhenværende udgivelse V fra 2014 høstede de nemlig fire statuetter ved Danish Music Awards, og har siden pendlet fra den ene store festival til den næste.

For præcis en måned siden annoncerede de albummet med en femminutters video. Giv videoen et kig. Den giver en smagsprøve på, hvad du har i vente til i morgen.