Et nyt og noget hemmelighedsfuldt band er dukket frem på den danske musikscene. Peppermint B debuterer med en single, vi kun kan elske.

Det nye danske band Peppermint B udgav den 7. oktober deres debutsingle Because We’re Together, og vi har haft noget svært ved at komme os over udgivelsen. Simpelthen fordi at sjældent falder man over et nummer, der på én gang får dig op ad stolen, sætter gang i danseskoene, er velproduceret, velskrevet og kan høres 50 gange uden du bliver træt af det.

Because We’re Together er et opløftende track, fyldt med legende vokaler, der går i godt spind med bassen, trommerne og den melodiske akustiske guitar. Det er en levende og bekymringsløs indiesang, der nok skal få os gennem en ellers rimelig kedelig efterårsuge.

Og så er der også lige detaljen med, at manden bag bandet gemmer sig under pseudonymet Peppermint B. Det eneste vi ved, det er, at han har bevæget sig på både den danske og internationale musikscene i flere år, og at vi desuden godt kan forvente endnu mere musik fra bandet.

Om tilblivelsen af sangen fortæller Pebbermint B, at nummeret nærmest skrev sig selv:

“Jeg forsøgte at holde fast på blyanten, mens ordene væltede ud og faldt på plads på papiret foran mig, imens jeg instrumentede i 5. gear, for at holde fast på melodien.”

Nummeret er produceret og mixet af Peppermint B og Christian Ki Dall. Bandet udgiver musikken på deres eget pladeselskab Northern Sky Records.

Hør nummeret ‘Because We’re Together’ nedenfor:

Hør Ugens Track hver uge på KULTBOX

Du kan hver uge se frem til, at vi vælger mindst et musiknummer, du simpelthen bare bliver nødt til at høre. Det kan være nyt, det kan være gammelt, det kan være med ét, det kan være flere.