Phlake har udgivet en ny single. Den minder os om duoens potentiale i både ind- og udland, og er af denne grund ugens track.

Efter Phlakes imponerende 2016 med fem statuetter ved Danish Music Awards, et hav af rosende ord fra anmeldelserne på deres debutalbum, ”Slush Hours” og flere store festivaler i bagagen, er Phlake nu tilbage med en ny single. Den hedder ”Chunks” og er i denne uge ugens track.

Sangen er et godt opfølgende nummer til deres forrige album. Den træder lidt i det samme og velkendte spor, som vi hørte fra dem første gang på singlerne ”So Faded” og ”Pregnant”. ”Chunks” er således en glædelig tilbagevenden, der endnu engang minder os om, hvor dygtige duoen er, og hvor meget potentiale det stadig fremtrædende band har både nationalt og internationalt.

Vi forbliver i nummeret i den en anelse lidt afdæmpede ende i starten. Hurtigt bygges der op. Bassen og slagtøjet får besøg af en rå guitarlyd, der falder godt ind i Phlakes originale musikstil. Baggrundstracket brænder sig således fast på nethinden.

Deres Slush Hours tour er netop slut. De spillede deres sidste koncert i starten af marts. Til gengæld skal de igen i år spille på et hav af festivaler resten af året. Blandt andet spiller de på Tinderbox og Northside. Om der til dette tidspunkt er endnu mere musik i vente vides ikke. Der er ikke udmeldt noget om det. Dog plejer en single at være et godt præg om, at der er noget nyt under opsejling.

LÆS OGSÅ:
Sam Smith er tilbage med ny hjerteskærende single

Ugens track går hver uge til en specifik sang, der på den ene eller anden måde, har fortjent at blive ugens track. Det kan enten være en hyldest til en kunstner, en sang, der beskriver ugen specielt godt, eller at det er et nyt nummer, der er kommet på gaden, og bare er lidt federe end de andre nye udgivelser.