Imagine Dragons er for anden gang i år ude med en single. Dette nummer har titlen ‘Thunder’, og handler om, at vi skal gå vores egne veje og stræbe efter at være originaler.

Det er svært at forestille sig, hvordan et band som man første gang hørte, da man spillede Fifa, for fire års tid siden, er endt med at blive så store, som de er i dag.

Ikke desto mindre er det kun gået fremad, siden sangen On Top of the World blev afspillet hyppigt i Fifa 13. Og nu er Imagine Dragons klar til at vise verden endnu mere ny musik.

For ikke så længe siden udkom singlen Believer, og i fredags udkom så Thunder, der er denne uges track. Begge numre kommer til at optræde på Imagine Dragons nye studiealbum, ID3, der er forventet at udkomme senere i år. Helt præcis hvornår er endnu ikke helt klart, da de stadig går og pusler med nogle småting frem mod udgivelsen

Forsangeren lærte at stå op for, hvad han troede på

Thunder arbejder med et emne, som vi tidligere har været bekendt med på Lukas Grahams Mama Said. Det er nemlig en personlig historie om at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

I singlen Thunder fra Imagine Dragons synger forsangeren, hvordan han lærte at stå op for, hvad han troede på. Den nye single er på en måde et opråb. Et opråb om at vi ikke skal følge med strømmen, men i stedet gå vores egne veje. Han vil således gerne have, at vi stræber efter at blive originaler.

Samfundet har holdt forsangeren nede og begrænsede hans måde at tænke på, men han brød fri, og det vil han nu også gerne opfordre andre til at gøre.

Hele fortællingen fortælles på fineste Imagine Dragons-maner. Selvom singlen ikke afviger så meget fra hvad bandet ellers har lavet, er nummeret alligevel en smule mere afdæmpet end forgængeren: Believer. Der er ikke så meget råb og skrig i nummeret, som vi tidligere har har hørt fra bandet.

Men selvom der ikke er så meget fornyelse at finde i bandets nye single, er det jo altid rart, når et band man kender, og godt kan lide, vender tilbage med ny musik.

Ugens track går hver uge til en specifik sang, der på den ene eller anden måde, har fortjent at blive ugens track. Det kan enten være en hyldest til en kunstner, en sang, der beskriver ugen specielt godt, eller at det er et nyt nummer, der er kommet på gaden, og bare er lidt federe end de andre nye udgivelser.