Ugens track er i denne uge af kunstneren William Bell, der til Grammyuddelingen leverede et helt særligt show.

Der var flere ualmindelig fede øjeblikke ved søndagens Grammyuddeling. Beyonce havde en fænomenal optræden. Det samme havde A Tribe Called Quest med deres politiske show rettet direkte mod præsidenten, Donald Trump. Derudover spillede Daft Punk deres første liveoptræden siden Grammyuddelingen i 2014. Selv med danske briller kunne man se frem til showet, da både Lukas Graham optrådte med countrysangerinden Kelsea Ballerini, og Lars Ulrich gav den gas på trommerne for Metallica.

Ugens track går dog til ingen af de ovenstående. Vi skal i stedet over i en lidt anden boldgade. Nemlig hen til den 77-årige bluessanger, William Bell, der sammen med den fantastiske guitarist og sanger, Gary Clark Jr., ikke kunne andet end at efterlade publikum mundlamme.

Under deres optræden spillede de bluesklassikeren ”Born Under a Bad Sign”, der blev gjort kendt af Albert King i 1967, og som samtidig optræder på det album, som William Bell ved søndagens awardshow fik en Grammy for. Grammyen fik han i kategorien “årets bedste Americana album”.

I de få minutter som optrædenen fandt sted, strålede det igennem, hvor dygtige nogle herrer man her havde med at gøre. Med vokal og elektrisk guitar forbløffede de, de fleste. Optrædenen faldt naturligt, og den viste kontrasten mellem den yngre og ældre generation af den mere rockede og rå musikalske genre.

LÆS OGSÅ:
Solange Knowles leverer imponerende optræden hos Jimmy Fallon

Det skal desuden siges, at William Bell var den kunstner ved grammyuddelingen, hvis sange blev spillet mest i forhold til, hvor mange der tidligere har lyttet til hans musik, efter showet var slut. Han og Gary Clark Jr. må derfor have gjort et eller andet korrekt sidste søndag.

Bedøm selv tracket nedenfor:

Ugens track går hver uge til en specifik sang, der på den ene eller anden måde, har fortjent at blive ugens track. Det kan enten være en hyldest til en kunstner, en sang, der beskriver ugen specielt godt, eller at det er et nyt nummer, der er kommet på gaden, og bare er lidt federe end de andre nye udgivelser.