I denne uge udgav Mø endnu en single med titlen Nights with you. Den jordnære single med det bastunge beat er svær at komme uden om som denne uges track.

Mø har siden sit debutalbum fra 2014, ”No Mythologies to Follow”, lykkedes med at være populær, trods at hun ikke har udgivet et nyt album siden. Det har hun ved blandt andet at gæsteoptræde på det aldeles populære nummer, ”Lean On”, der blev en kæmpe succes i 2015. Men også ved at udgive en række singler.

Det startede med ”Kamikaze” i 2015. Siden er numre som ”Final Song”, ”Drum” og ”Don’t Leave” fulgt efter med stor succes i Danmark men også ude i den store verden.

Møs nye single ”Nights with you” er et nummer, der handler om, at man ind imellem skal slippe bekymringerne og bare tage ud og feste.

En single, der byder på meget

Nummeret i sig selv er ikke en festsang i sig selv, som det var tilfældet med ”Final Song”. Den er en smule mere nede på jorden og følger et bastungt beat og har et stille og roligt omkvæd med lydene ”uh-uh-uh-uhh”. ”Nights with you” er stadig et utroligt spændende nummer fra Mø, der byder på meget. Det er derfor klart et lyt eller flere værd, hvis det endnu ikke har fundet frem til dine ører.

LÆS OGSÅ:
Se den nye video fra James Vincent McMorrow

Om singlen har hun selv fortalt til Sony Music:

“’Nights With You’ handler om min bedste veninde. Jeg har kendt hende siden børnehaven, og hun er som en søster for mig. Vi er meget forskellige, men samtidig også meget ens. Sangen handler om, at fortælle sin sjæleven at man nogen gange bliver nødt til, at slippe alle sine bekymringer. Vi lever i nogle skøre tider, i en skør verden med skøre forventninger om, hvad lykke er. Og presset vi ligger på os selv, er enormt. Nogen gange behøver vi en hjælpende hånd, fra en person som kender en selv rigtig godt til at befale, at man skal stoppe med at bekymre sig – slukke telefonen, gå ud, drikke sig fuld og glemme livet som vi kender det – bare for en stund”.

Samarbejde med store sangskrivere

Den nye single fra den ret så succesfulde sangerinde er endnu et godt bud på et nummer, der kan give hende det sidste skub for at lave et kommercielt internationalt gennembrud af de helt store.

For at få dette til at kunne lade sig gøre har Mø på ”Nights with you” arbejdet sammen med Benny Blanco og Ryan Tedder, der begge har lavet hits for nogle af den internationale scenes helt store kunstnere. Blandt andet har Benny Blanco lavet musik for Justin Bieber, Rihanna og Ed Sheeran, mens Ryan Tedder har arbejdet sammen med Adele og Beyoncé.

LÆS OGSÅ:
Ugens track hylder Lady Gaga

Mø er ifølge Sony Music ved at lægge sidste hånd på sit andet album, og planen er at det skal udkomme senere i år. Man kunne håbe, som fan, at det kommer inden festivalerne, hvor Mø gæster de danske festivaler Tinderbox og Northside.