Sjette og foreløbigt sidste episode af HITMAN udkom i går d. 31. oktober.  Agent 47’s sidste destination er Hokkaido i Japan.

Denne gang skal Agent 47 lokalisere og likvidere to mål. Missionen foregår i et japansk hyper-ekslusivt hospital og ferieresort. Der vil på lokationen bl.a. kunne findes en sushi-restaurant, zen-haver og varme kilder i traditionel japansk stil, som spilleren kan udforske. Med hver episode følger også en række kreative måder for Agent 47 at tage livet af sine mål, og episode 6 er ikke en undtagelse. Nu behøver vi ikke længere kun at spekulere over, om det vil være bedst at forgifte sushien inden den serveres for den uheldige, eller om et hurtigt sving med katana-sværdet er den mest velegnede taktik for at gøre en ende på, hvem end der nu står i vejen. En stor del af morskaben i spillet er netop at udforske hvilke nye, opfindsomme og brutale metoder IO-Interactive stiller til rådighed for Agent 47 under sine visit rundt omkring i verden.

IO-Interactive har holdt kortene tæt til kroppen ved denne sidste episode af, hvad de kalder 1. sæson af HITMAN. Efter Agent 47’s blotlæggelse af et forræderi i episode 5 må han drage til Hokkaido for at gøre en ende på en gammel bekendt, Erich Soders, og hans advokat.

Missionens navn, Situs inversus, refererer til en sygdom, hvor samtlige indvolde ligger omvendt. Erich Soders skulle efter sigende befinde sig på hospitalet i Hokkaido for at blive behandlet for selvsamme sygdom.

Som ved de foregående episoder følger der også en hel del opdateringer med missionen bl.a. i form af nye våben, kontrakter og ‘elusive targets’.

LÆS OGSÅ: HITMAN: Episode 5 får udgivelsesdato