Der var aldrig nogen tvivl. The Legend of Zelda: Breath of the Wild er om muligt det bedste Zelda-spil til dato. Nogle anmeldere går endda så vidt som til at sige, at spillet er det bedste industrien har set i flere år.

I de første dage siden lanceringen d. 3. marts, har The Legend of Zelda: Breath of the Wild høstet topkarakterer fra anmeldere overalt. I skrivende stund har spillet en næsten perfekt score på Metacritic, på baggrund af 64 anmeldelser, og 100-tallene tikker stadig ind.

Anmelderne roser Nintendo for at have skabt et spil, der på én måde holder sig til anerne, men samtidig puster nyt liv i den lange spilserie. Alt fra den åbne verden, de udfordrende puslespil, den smukke grafiske æstetik og spillets kampsekvenser er eksekveret til U.G. Det eneste halv-negative anmelderne kan blive enige om, er den til tider lave frame rate, men det er altså ikke noget, der holder spillet fra topkaraktererne.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er det nittende spil i Zelda-serien, der har aner tilbage til 1986, og det første spil The Legend of Zelda. Det nye spil er lanceret samtidig med Nintendos nye spilkonsol, Nintendo Switch.

Zelda-spillene har aldrig haft samme status i Danmark som Nintendos flagskib nr. 1, Super Mario. Det ville dog være en skam, hvis ikke danskerne gjorde sig selv den tjeneste at stifte bekendskab med den lille grønne eventyrer, Link, og landet Hyrule i The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Se traileren til spillet her: