For første gang lancerer danske Cartoon Network en lokalt produceret originalserie. Den nye tegneserie, Den Tapre Prins Ivandoes Heroiske Færd, bliver produceret i København med støtte fra Det Danske Filminstitut, og får premiere på kanalen den 20. november. Blandt skaberne er nogle af hovedpersonerne bag den prisvindende Cartoon Network serie – Gumballs Fantastiske Verden.

Serien er skabt af de danske animatorer Christian Bøving-Andersen og Eva Lee Wallberg og følger Ivandoe, den unge prins af skoven, hvis far har givet ham til opgave, at hjembringe den magiske gyldne fjer. Ledsaget af sin dedikerede væbner den lille fugl Bert, begiver Ivandoe sig ud på et episk fjollet eventyr i nye og mystiske områder af skoven fyldt med besynderlige væsner.

Den Tapre Prins Ivandoes Heroiske Færd er produceret i samarbejde med det Københavnske Sun Creature Studie (piloten blev skabt af Copenhagen Bombay), med medfinansiering fra den danske Public Service Fond. Serien består af 10 x 3 minutters afsnit. Sideløbende med den lineøre udrulning,  lanceres der også et interaktivt digitalt spil, med henblik på at opmuntre børn og animationsfans, til at rejse tværs over landskabet med Ivandoe og Bert og åbne nye afsnit.

Den Tapre Prins Ivandoes Heroiske Færd lanceres i Norden først, efterfulgt af en global udrulning. I Danmark finder premieren sted på Cartoon Network den 20. november og sendes mandag – torsdag klokken 18:30.

LÆS OGSÅ:
Her er de nye X Factor-dommere

Se traileren til den nye serie nedenfor: