Om præcis en måned får DR’s nye dramaserie premiere, og der er ifølge DR noget at se frem til.

Den nye serie Liberty er baseret på Jakob Ejersbos roman af samme navn. Historien udspiller sig i Tanzania i slutningen af 1980’erne, hvor to skandinaviske familier er udstationeret.

Fortællingen er en parallel generationshistorie, der skildrer idealistiske missioner og individuel selvrealisering, og betydningen det har for familiens børn.

Serien er blandt andet blevet udtaget til at have verdenspremiere på den internationale filmfestival i Berlin, og det er noget, som producent Karoline Leth er særdeles begejstret for:

”Jeg er simpelthen så stolt over, at vores arbejde med at bringe LIBERTY til live som dramaserie, allerede er blevet budt velkommen med så stor anerkendelse, som det er at blive udvalgt til filmfestivalen i Berlin. Derudover er jeg virkelig glad for, at LIBERTY får verdenspremiere i Berlin få dage før, at den har premiere i Danmark – vi kunne ikke have bedt om en større gave.”

Blandt hovedrolleindehaverne kan nævnes Connie Nielsen, Sofie Gråbøl, Carsten Bjørnlund, Magnus Krepper, Charlie Karumi og Anton Hjejle.

Liberty består af fem afsnit, som kan ses første gang den 25. februar kl. 20:00 på DR og dr.dk.

LÆS OGSÅ:
Se den nye 'Wonder Woman'-trailer