Now Reading
Er der allerede en ‘Bird Box 2’ på vej?

Er der allerede en ‘Bird Box 2’ på vej?

Bird Box har mildest talt været en succes for Netflix, og nu er der allerede rygter om en opfølger. Men er Susanne Bier med på den?

Bird Box-instruktøren blev af People Magazine spurgt, om fans af filmen kunne glæde sig til en efterfølger snart.

“Vi er kun lige blevet færdige med den!” var Susanne Biers svar til det spørgsmål.

“Det er sjovt, jeg læser lidt folk, der spørger efter en to’er, oeg jeg er sådan lidt: ‘Hey, hey, hey, vi er kun lige blevet færdige.’ Så lad os bare nyde det for nu.”

Bird Box formåede efter premieren at blive set af intet mindre end 45,037,125 Netflix-konti i løbet af den første uge, filmen lå online.

Selvom Netflix ikke normalt afslører, hvor mange der har set hvad, så blev alligevel offentliggjort af Netflix’ officielle Twitter-konto, at seertallet var rekordhøjt.

[irp]

Hvis man omregner det høje streamingtal til biografbilletter, betyder det, at filmen ville have indtjent $422,448,232. Wowza!

Det er Sandra Bullock, der spiller hovedrollen i spændningsfilmen om en mystisk kraft, der sænker verdensbefolkningstallet betydeligt, og hvor kun én ting er sikkert: Hvis du ser det, så tager du dit eget liv. Og nu må Malorie (Bullock) flygte med sine to små børn ned ad en voldsom flod for at finde et fristed. Men for at overleve bliver de nødt til at kaste sig ud i den farlige rejse med bind for øjnene.

See Also

Udover den Oscar-vindende Bullock er også Trevante Rhodes, Sarah Paulson og John Malkovich at finde på rollelisten.

Se traileren til Bird Box nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top