Shonda Rhimes styrer amerikansk tv med hård hånd. Nu er hun tilbage med en ny serie – et spin-off på Greys hvide verden, der har fået titlen Station 19.

Den nye serie følger en gruppe modige brandmænd, der arbejder på Seattle Fire Station 19. De arbejder med livet som indsats for at redde liv, og præcis ligesom i Greys hvide verden er de ansatte, der består af både mænd og kvinder, som en tæt familie.

Medvirkende er blandt andre Jaina Lee Ortiz som Andy Herrera, Jason George som Ben Warren, Grey Damon som Jack Gibson, Barrett Doss som Victoria Hughes, Alberto Frezza som Ryan Tanner, Jay Hayden som Travis Montgomery, Okieriete Onaodowan som Dean Miller, Danielle Savre som Maya Bishop og Miguel Sandoval som Captain Pruitt Herrera.

Showet vil give god mulighed for at sammenblande de to serier på kryds og tværs, og det er utvivlsomt noget, som trofaste seere af både Greys hvide verden og nu også Station 19 vil få stor glæde af.

Station 19 får premiere torsdag den 22. marts med en to-timers premiere. Det er endnu ikke bekræftet, om serien vil blive vist på dansk tv eller streaming.

LÆS OGSÅ:
'The Handmaid’s Tale' vender tilbage: Se den første trailer til sæson 2