Du læste helt rigtigt. Powerpuff pigerne vender tilbage til Cartoon Network, men denne gang er det ikke kun Blomst, Bobble og Bellis, der skal sparke røv. En ny Powerpuff er kommet med på holdet.

Tidligere på måneden annoncerede Cartoon Network, at et officielt fjerde medlem ville blive optaget i Powerpuff pigerne i den kommende miniserie The Powerpuff Girls: The Power of Four. Og nu har vi endelig fået første kig på, hvordan den nye Powerpuff-pige ser ud.

Hendes navn er Bliss og er en ældre (og meget sejere) søster til de tre velkendte piger. Og meget vigtigt: Hendes signaturfarve er lilla.

Bliss vendte tilbage til Townsville i første del af den nye serie, der blev vist på amerikansk tv den 17. september, og hun skal stadigvæk lige vende sig til de nye kræfter. Professor Utonium skabte Bliss med den samme velkendte blanding, som han brugte til at skabe de tre andre små superhelte: Sukker, krydderier og masser af søde sager.

Og hvis du nu undrer dig over, hvorfor Bliss aldrig nogensinde har været med før, så er det faktisk, fordi hun på mystisk vis forsvandt, efter at professoren havde skabt hende.

LÆS OGSÅ:
36 tv-serier, du skal sige farvel til i år

Nu er hun blevet til en super-teenager, der skal lære alle sine kræfter at kende.

Det er den sydafrikanske sangerinde Toya Delazy, der lægger stemme til den amerikanske version.