Er endnu en sæson af Gilmore Girls en mulighed? Netflix afslører, at der har været snak om flere episoder.

I 2016 genoplivede Netflix den populære tv-serie, Gilmore Girls, der oprindeligt løb fra 2000-2006. Gilmore Girls: A Year in the Life blev resultatet af det absolut mest perfekte reboot, vi længe havde set. Gilmore-fans var bestemt ikke skuffede, og det kunne sagtens have resulteret i flere afsnit. Desværre ser det ud til, at Netflix ikke har planer om at genoptage produktionen af serien.

“Vi har slet ikke diskuteret det overhovedet,” sagde Cindy Holland, VP af originalt indhold hos Netflix, til søndagens Television Critics Association presseturné. “Men [skaber Amy Sherman-Palladino] ved, at vi er meget store fans af Gilmore Girls.”

Sherman-Palladino er i øjeblikket i fuld gang med anden sæson af Amazon-serien The Marvelous Mrs. Maisel, der har sikret sig hele 14 Emmy-nomineringer inklusive Outstanding Comedy Series tidligere på måneden.

Gilmore Girls-stjernerne har også masser af arbejde. Milo Ventimiglia medvirker i NBCs familiedrama This Is Us, Alexis Bledel i Hulus The Handmaid’s Tale og Matt Czuchry spiller hovedrollen i Fox-serien The Resident.

Palladino har dog ikke været fuldstændigt afvisende og har også udtalt, at hun har flere historieidéer til Rory og Lorelai, men at man også altid skal husk, at publikum ikke må blive trætte af de historier, man fortæller.

LÆS OGSÅ:
'The Deuce' fornyet med tredje og sidste sæson

Vi gik ind til det her og sagde, okay, det var det. Så der har ikke rigtigt været snak om mere. Kommer der til være noget mere? Jeg ved det ikke,” siger Palladino til The Hollywood Reporter.

Sååå… Nej?