Now Reading
HBO annoncerer ‘Game of Thrones’-spin-off: ‘House of the Dragon’

HBO annoncerer ‘Game of Thrones’-spin-off: ‘House of the Dragon’

Meget mere ‘Game of Thrones’ er på vej. Det afslørede HBO til stort event tirsdag.

Du har måske allerede hørt om HBO Max, der lanceres i USA i maj 2020 og i flere dele af Europa i 2021. Den kommende streamingservice vil bestå af en lang række af HBO’s populære og velkendte titler samt nyt indhold i form af originale film og serier og vil komme til at koste brugerne 15 dollars eller en flad 100-kroneseddel.

Det store event, der blev ledt an af HBO-direktør Bob Greenblatt, kunne blandt andet afsløre, at Matt Stone og Trey Parkers South Park fremover vil være en del af HBO Max, og at platformen i modsætning til sine konkurrenter (Netflix, Disney+, Apple TV+) vil basere sit indhold og brugeranbefalinger ud fra såkaldte menneskelige anbefalinger frem for algoritmer.

Men den helt store nyhed, som eventet rundede af med, var, at HBO officielt kunne løfte sløret for det kommende Game of Thrones-spin-off, der har fået titlen House of the Dragon.

House of the Dragon er baseret på George R.R. Martins roman Fire & Blood og foregår 300 år forud for Game of Thrones. Serien skal produceres af Martin og Ryan Condal

Det vil desuden blive Miguel Sapochnik, der instruerede det prisvindende Game of Thrones-afsnit Battle of the Bastards, der skal fungere som seriens co-runner. Sapochnik forventes også at instruere seriens første afsnit. HBO har allerede nu bestilt ti episoder af serien.

Nyheden kommer bare få timer efter det blev offentliggjort, at en anden Game of Thrones-prequel med Naomi Watts officielt var blevet droppet af HBO.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top