Endnu en Game of Thrones-trailer er landet i kølvandet på den kommende sæson syv, der får premiere i næste måned. Men hvad betyder den egentlig?

Den nyeste trailer til sæson syv af Game of Thrones er fyldt godt op med en masse interessante hints til, hvad vi kan forvente af den kommende sæson.

1. Sansa i Winterfell

Traileren starter ud med at vise Sansa, der går gennem Godswood i Winterfell, mens hun ser en anelse rystet ud.

“Don’t fight in the north or the south; fight every battle, everywhere, always, in your mind,” er Littlefingers råd til hende. Den sætning følger fint op på det, som Cersei siger i den første trailer, der blev udgivet til den syvende sæson, hvor hun siger, at Lannister-familien har fjender i øst, vest, syd og nord.

2. Jon Snow søger hjælp

Herefter kan vi høre Jon Snow, der leder efter støtte i kampen med the White Walkers, og vi ved allerede, at han ikke behøver at overbevise folkene i Norden, så hvem er det så, han taler til? Et godt gæt er Daenerys, fordi Jons dialog spilles henover billeder af Dragemoderen.

“For centuries our families fought together against their common enemy, despite their differences. Together,” siger Jon. “We need to do the same if we’re gonna survive because the enemy is real. It’s always been real.”

Hvis det er Daenerys, han taler til, så har han helt ret i, at de adelige familier plejede at være samlet. Targaryen-familien sad på Jerntronen i næsten tre hundrede år, mens de andre familier gik i knæ uden at sige et ord – dog kun lige indtil the Mad King gik kold.

3. Ulven dør

Men det er dog ikke den mest interessante sætning i den nye trailer. Det er i stedet det, som Sansa siger i trailerens slutning:

“When snows fall,
and the white winds blow,
the Lone wolf dies,
but the pack survives.”

Men hvad betyder det så? Sansas sætning er en gentagelse af det, som Ned sagde til Arya i George R. R. Martins første roman af Song of Ice and Fire-serien. Desværre kunne det jo godt tyde på, at Jon, der desuden ses alene i en stor kampscene, er den, der vil falde, og resten af Stark-familien vil klare den.

Det kan dog også betyde, at Sansa simpelthen bare forsøger at minde sig selv om, hvilken side hun kæmper for: Sin families. Ned siger nemlig denne sætning til Arya i et forsøg på at forklare hende, at hun ikke skal hade sin søster, men i stedet stå sammen med hende.

Se traileren til den nye Game of Thrones-sæson nedenfor: