Store, store nyheder for alle, der elsker Big Little Lies. For kort tid siden blev det bekræftet, at en sæson to officielt er på vej. I dag er det yderligere blevet bekræftet at selveste Meryl Streep får en rolle i serien.

Som om Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Laura Dern ikke kunne gøre det. Næh, nej, kun det bedste er godt nok til HBO, og derfor  er det her til aften blevet bekræftet, at Meryl Streep bliver en del af seriens rolleliste, når indspilningerne til sæson to går i gang. Streep skal spille Mary Louise Wright, som er moderen til Perry (der blev spillet af Alexander Skarsgard i sæson et).

Andrea Arnold, der blandt andet har instrueret American Honey, skal eftersigende instruere alle syv episoder af den kommende sæson.

Meryl Streep har gennem sin karriere sikret sig intet mindre end 21 Oscar-nomineringer senest for sin rolle som Katherine Graham i The Post med Tom Hanks.

Big Little Lies, som er baseret på Liane Moriartys bestseller-roman af samme navn, fortæller historien om et mord, der er udløst af forestillingen om det perfekte ægteskab, forældreskab og venskab.

Serien følger tre kvinder – Madeline, Celeste og Jane – der alle er mødre til børn i samme klasse. Alle kvinderne bor i den lille, pittoreske kystby Monterey, men lige under overfladen på deres tilsyneladende idylliske liv, bliver der spundet store løgne, som får glansbilledet til at krakelere. Serien udforsker på dramatisk vis og med en snert af sort humor konsekvenserne af at leve i et samfund, der syder af rygter, konflikter, hemmeligheder og svigt mellem gifte par, forældre, børn, venner og naboer.

LÆS OGSÅ:
'Westworld' vender tilbage – Se traileren til sæson 2

På rollelisten finder man en række af Hollywoods største navne, anført af Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård og Laura Dern. Desuden medvirker Adam Scott, Zoe Kravitz, James Tupper og Jeffrey Nordling.

Det vides endnu ikke, hvornår sæson to får premiere.