Selvom der kun er få uger til sæson syv af Game of Thrones starter, så betyder det ikke, at vi ikke også kan glæde os til seriens sidste sæson.

Når sæson syv af Game of Thrones får premiere på HBO Nordic den 17. juli, bliver det med en spilletid på 59 minutter til hvert afsnit. Og selvom det ikke er den længste spilletid, vi har set i GoT indtil nu, så er det godt derop ad. Men når vi næste år (eller muligvis året efter) skal se seriens sidste sæson, så kan vi muligvis godt se frem til en hel sæson, der i den grad er blevet super sized.

Til årets Con of Thrones kunne lyddesigner Paula Fairfeild nemlig afsløre, at alle afsnit i sæson vil være 59 minutter lange – lige med undtagelse af sidste afsnit, der vil være hele 82 minutter langt. Til gengæld vil sæson otte højst sandsynligt komme til at bestå af afsnit, der udelukkende varer 80 minutter eller mere. Hvilket i bund og grund vil sige, at vi vil få afsnit, der er i filmlængde – hver uge.

Hvis det kommer til at vise sig at være sandt, så er vi sikre på, at alle GoT-fans vil være meget tilfredse. Nyheden er dog ikke bekræftet af HBO, og måske vi lige skal få gang i sæson syv først?

Game of Thrones sæson syv har premiere på HBO Nordic den 17. juli 2017.