‘Animals’ er en amerikansk animationsserie, som netop  har haft premiere på 2. sæson på HBO Nordic. Har du set med?

Animationsserier er bestemt ikke for alle og slet ikke, hvis man hverken er til ‘The Simpsons’ eller ‘Family Guy’. For er man ikke interesseret i nogen af de serier, så vil andre populære animationsserier som ‘South Park’ eller ‘Bojack Horseman’ nok heller ikke falde i god jord.

Men så er der ‘Animals’. Serien, som er lavet af Mike Luciano og Phil Matarese, havde første gang premiere sidste år og er nu blevet fulgt op med en sæson 2, som havde premiere den 18. marts.

Seriens første to episoder af sæson et blev produceret selvstændigt og præsenteret på Sundance Film Festival i januar i 2015. I maj 2015 blev serien købt op af HBO med en på bestilling på to sæsoner.

Hver episode består af et nyt cast med specielle gæster udover seriens to skabere. Serien er primært baseret på improviseret dialog, som er skabt ud fra en række generelle plotguides, som de enkelte skuespiller tildeles inden indspilningerne.

Har du endnu ikke fået set serien, så anbefaler vi, at du giver den en chance, for det er faktisk ganske god og solid underholdning, som bryder lidt med animationstraditionerne, som vi kender dem.

LÆS OGSÅ:
Jaaaaaaa! 'Big Little Lies' vender tilbage

Se traileren til ‘Animals’ nedenfor: