Dracarys! Praise the Lord of Light! Dragerne er blevet enorme i sæson syv, og nu glæder vi os endnu mere til premieren på de nye afsnit af Game of Thrones.

Opdatering 24/5 // Der er netop udkommet en helt ny forlænget trailer, som I selvfølgelig ikke må gå glip af.

For første gang i seks sæsoner ser det ud som om at hovedkaraktererne i Game of Thrones alle er på vej mod det samme sted – eller i det mindste den samme region. Snart vil Daenerys, Jon Snow, Sansa, Arya og Tyrion vende tilbage til norden. Og det er jo der, hvor “the great war” vil finde sted – ifølge Jon Snow.

Se den nye trailer nedenfor:

Det er ikke meget, vi ved om den kommende sæson af Game of Thrones. Denne gang er der ingen bog at læne sig op ad, og ikke så overraskende holder både HBO og skaberne bag serien kortene tæt til kroppen. Detaljer om den kommende sæson skulle jo nødigt blive afsløret før tid, og tænk nu engang, hvis det skulle ske, at afsnittene leakede på nettet før premieredatoen (man har jo lov til at håbe).

Så vi må nøjes med billeder. Dem har vi så til gengæld også i massevis. Og de siger jo, at et billede fortæller mere end tusind ord. Ja, det kan vi så ikke helt få til at hænge sammen, for vi synes ikke, vi får meget ud af de her billeder. Udover at vi selvfølgelig kan konstatere, at dragerne er blevet RØV store. Og at Daenerys har helt styr på den (hun sidder på toppen af den). Og så er der ild. Masser af ild. Men hvad er der mon blevet sat ild til? Og hvem er det der kæmper nede på jorden? Så mange spørgsmål, så lidt tid.

LÆS OGSÅ:
I morgen afsløres alt i sidste afsnit af 'Big Little Lies'

Den nye sæson har premiere på HBO Nordic den 17. juli.

Fear is for the winter! Valar morghulis!

Se teasertraileren til den nye sæson nedenfor: