Er Jon Snow en Targaryen eller er han ikke? Det spørgsmål har mange Game of Thrones-fans forsøgt at finde svaret på siden seriens første sæson. Nu ved vi det endelig.

Er han eller er han ikke? Og hvis han er, hvilken slags er han så? Efter flere års spekulationer blev det i mandagens sæsonafslutning på Game of Thrones afsløret, at Jon Snow i allerhøjeste grad er en Targaryen – ikke noget bastardblod i hans årer.

Bran afslørede overfor Samwell Tarly, at Jon Snows sande forældre er Lyanna Stark og Rhaegar Targaryen. Og det vidste vi jo som sådan godt. Hvad vi måske ikke helt havde fået bekræftet, det var, at Rhaegar nåede at blive gift med Lyanna, så deres søn på den måde er helt legitim og altså ikke en bastard. Det betyder kort sagt, at Jons rigtige navn er Aegon Targaryen, og at han er den sande arving til tronen.

Alt det blev afsløret samtidig med, at Jon og Daenerys var på intimt sex cruise. Og det er bare en lille smule mærkeligt for efter at have studeret familietræet, kan vi altså konstatere, at Daenerys faktisk er Jons tante. Men incest har ikke stoppet Targaryen-familien før, så hvorfor skulle det nu?

LÆS OGSÅ:
Her er de skøreste, vildeste og dummeste 'Game of Thrones'-fanteorier

Det betyder også, at Jon i teorien både er i stand til at ride på en drage og også være immun overfor ild – det skal nok vise sig at være særdeles nyttigt i en kommende kampscene.

Vi ses næste år!

Du kan se hele sæson syv af Game of ThronesHBO Nordic nu.