De nye X Factor-dommere er klar til den kommende. KULTBOX var med på pressemødet, da den nye sæsons dommere blev offentliggjort. Her kom vi helt tæt på.

Torsdag blev pressen inviteret til X-Factor pressemøde. Den nye dommertrio skulle præsenteres. Og det blev Rockmama Sanne Salomonsen, som den helt nye dommer i den kommende sæson. Sanne har en lang musikkarriere bag sig med hele 16 soloalbums. Det er dog ikke første gang, at Danmarks Rockmama skal være med i X Factor. I 2009 fungerede hun som coach for semifinalisterne, der hver især skulle synge et af hendes numre. Nu har hun så taget skridtet videre og vil sidde bag dommerpanelet. Dog kom det ikke som den helt store overraskelse, at Remee og Thomas Blachman endnu en gang skal være dommere.

Sanne leder efter et “juicy-talent”

For Sanne var det helt naturligt at prøve kræfterne af med X-Factor. Og hun glæder sig helt vildt.

Igennem hele min karriere har  jeg har haft tre-fire år på landevejen med de støvede og slidte hoteller. Det kan jeg skidegodt lide. Men så hver fjerde år har jeg sagt ja til en opgave, hvor jeg ikke har nogen rutine eller erfaring. Og X-Factor kom lige her, hvor jeg siger, i 2018 her tager jeg ikke ud for at spille.

Sanne er ikke tvivl om, hvad hun kan bidrage med til den kommende sæson. Selvom hun leder efter præcis det samme som Thomas Blachman og Remee.

X-factor har rigtig meget i forvejen. Men det jeg tror, jeg kan bidrage med er min kolosalle erfaring som artist. Den har jeg rigtig meget lyst til at dele ud af. Jeg glæder mig til at finde et rigtig “juicy-talent.”

Sanne er overbevist om, at den kommende sæson nok skal blive en success.

Der er ingen tvivl om, at Thomas, Remee og jeg sagtens kan underholde. Det kan vi sagtens stå for. Men for at den kommende sæson skal blive den bedste, så skal der store talenter til. Jeg håber bare virkelig, at dem der var for unge sidste år kan åbne op for nye store talenter. Jeg kan kun anbefale så mange som muligt at stille op. Skid på det. Kom ind. Vi skal nok hjælpe til!


FOTO: DR

Et menneskeligt X-Factor

Både Remee og Thomas Blachman glæder sig til al det Sanne Salomonsen kan bidrage med.

Det er virkelig fedt med Sanne i år. Jeg tror, det bliver en meget menneskelig sæson, hvor ordet kommer til at flyde frit. Der er ikke nogen, som bliver forskærret, fordi man siger “bøh.” Det har vi døjet lidt med. Der kommer nemlig masser af grin og kærlighed i næste sæson.  Nu bliver det fedt. Det kan aldrig blive for meget med Sanne, fortæller Thomas Blachman.

Thomas ser frem til Sannes menneskesyn, som vil bidrage meget til X Factor. Men det er nok ikke altid, at de vil kunne enes.

Sanne kommer til at kæfte op, jeg kommer til at kæfte op og Remee kommer til at kæfte op.

Remee mener, at Sanne er lige præcis det X-Factor leder efter.

Sanne er virkelig en personlighed ud over alle grænser. Hun har virkelig levet det, der er et artistliv. Hun ved alt, hvad det kræver. Hun er på sin vis den originale version, af det vi leder efter i X-Factor. Men jo, jeg kan godt enes men Sanne. Jeg enes nemlig altid med folk, ved at være utrolig god til at overbevise dem om mit perspektiv.

Og der er en grund til, at Remee endnu engang stiller op som X-Factor dommer. For man ved nemlig aldrig, hvem der træder ind ad døren til audition.

På en eller anden måde så ender X-Factor jo altid med at være sindsygt medrivende TV. Men jeg leder jo altid efter stemmen, der skal definere sæsonen. Mest af alt bare en ærlig stemme. Man prøver jo altid at forestille sig en eller anden. Men det er ikke til at spå om. De kommer altid fra et helt uventet sted, og det er også derfor, at der en grund til at sidde i dommerstolen igen.

Om den nye sæson af X Factor bliver endnu en success, må vi vente at se til nytår, hvor der er premiere. Her på Kultbox vil vi i hvert fald følge med. Du har nu også chancen for at være med i X Factor. Meld dig til pre-casting, som foregår i næste uge i København den 16. august og i Aarhus den 22. august.

LÆS OGSÅ:
Netflix fornyer 'Jessica Jones' med en 3. sæson