Fremmedhad, illegale indvandre og en syrisk terrormilits. Det internationale hold skal igen i gang, når der bliver begået Mord Uden Grænser

Mord Uden grænser skal snart rulle over skærmen igen, for lige nu bliver anden sæson af den succesfulde serie optaget. Første sæson blev set af over 40 millioner seere i de syv deltagende lande. Og med en sprængfarlig, aktuel historie ser det ikke ud til at ændre sig.

Et  skjulested for illegale indvandrere i det sumpede danske marskland bliver angrebet på brutal vis. Og Europol sætter selvfølgelig et hold på sagen. Her spiller Marie Bach Hansen fra Arvingerne, Jürgen Vogel fra den kendte film Bølgen og Lynn van Royen, de tre skarpe efterforskere. Nelly Winther, Gregor Weiss og Paula Liekens. Desuden skal Navid Negahban fra den kendte serie Homeland også spille medEt helt nyt hold skal nu tackle international kriminalitet.

Efterforskningen af det brutale angreb for polititrioen til at følge spor, der strækker sig vidt ud over landegrænserne. Trioen bliver ført til  Tyskland, Danmark, Østrig, Belgien og Marokko. Spor peger i vidt forskellige retninger. Fremmedhad. Eller måske terror. Og gruppen ser nu for egne øjne, hvordan den organiserede kriminalitet støttes af vestens penge.

Anden sæson er nu skrevet af Jesper Bernt og Kari Vidø i samarbejde med de oprindelige skabere Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Det bliver Kasper Gaardsøe og Jannik Johansen, som hver især har skabt serierne Lykke og Dicte, der står for optagelserne af anden sæson. Optagelserne har været i gang siden juni. Hvis du var en af de 40 millioner seere, der fulgte med i 2015, skal du glæde dig til næste sæson af Mord Uden Grænser.

LÆS OGSÅ:
Vi anbefaler: ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’

Anden sæson bliver bliver vist på DR i 2018 og vil strække sig over 8 afsnit.