Af med skægget. På med solbrillen. Casper Christensen teaser for ti nye afsnit af den populære serie Klovn.

Efter en pause fra tv-skærmen siden 2009 er det komiske makkerpar Casper Christensen og Frank Hvam endnu en gang klar til levere nye tåkrummende episoder af Klovn.

Det blev første gang offentliggjort tidligere i år, men i dag teaser Casper for det nye manus, der inderholder alle de ti kommende episoder. Han afslører desuden, at optagelserne til den nye sæson starter allerede på mandag.

“Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte Klovn-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson syv,” siger Casper Christensen til tv2.dk.

Aqua-Lene skal spille konen

Men det er ikke alt. Fredag blev det nemlig afsløret, hvem der har fået rollen som Caspers nye kone i de kommende afsnit. Rollen er gået til den for nyligt fraskilte Lene Nystrøm – måske bedre kendt som Aqua-Lene. I den nye sæson af Klovn er Casper og Iben nemlig blevet skilt, og det giver plads til en ny karakter i serien.

“Jeg er stor fan af ‘Klovn’ og har set stort set alle afsnit og filmene – selvom jeg virkelig krummer tæer over situationerne nogle gange. Jeg skal være mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde. Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje,” siger Lene Nystrøm til TV 2.

LÆS OGSÅ:
'Greys hvide verden' får ny spin-off-serie: 'Station 19'

Sidste sæson af Klovn foregik i 2009, mens de kommende afsnit kommer til at foregå i 2017. Så man kan nemt forestille sig, at der må være sket hel del med Frank og Caspers liv siden da.

Premieren på den nye sæson forventes at blive i begyndelsen af 2018.