Now Reading
Netflix vinder rettighederne til ‘Seinfeld’

Netflix vinder rettighederne til ‘Seinfeld’

Seinfeld Netflix

Alle afsnit af den ikoniske 90’er-serie lander på Netflix i 2021.

Netflix fejrede i går på Twitter, at streaminggiganten har sikret sig rettighederne til Seinfeld, der indtil nu har været tilgængeligt på Hulu i USA og hos Amazon i det meste af verden. Netflix bekræftede med opdateringen, at alle 180 episoder af serien bliver tilgængelige i 2021.

Netflix har ikke afsløret, hvor meget selskabet har betalt for serien, men ifølge Los Angeles Times, estimeres det, at Netflix har betalt mere end de 500 millioner dollars, NBCUniversal betaler for at få The Office på sin kommende streamingservice. Hulu betalte 130 millioner dollars for at streame Seinfeld i seks år.

Prisen for velkendte, publikumsvenlige bingeserier er mildest talt gået amok, og ifølge Vox kan vi godt regne med, at den tendens fortsætter. Det er nemlig genkendeligheden og et stort bagkatalog, der er med til at sætte prisen op på serier som Friends, The Office og nu også Seinfeld, fordi det er titler, som publikum har set før og gerne vil gense.

See Also

Seinfeld, der er skabt af Larry David og Jerry Seinfeld, løb fra 1989–1998 og har blandt andet vundet tre Golden Globes og en lang række Primetime Emmy Awards.

Serien kan på nuværende tidspunkt ses af sitcom-hungrende sofagnavere på Viaplay.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top