Now Reading
Affleck-brødrene i nyt samarbejde med Netflix

Affleck-brødrene i nyt samarbejde med Netflix

Der er nyt håb for den J.C. Chandor-instruerede film Tripe Frontier. Ifølge rygterne er filmen nemlig på vej til Netflix med Casey og Ben Affleck i hovedrollerne. 

Filmprojektet Tripe Frontier har ikke haft det helt nemt. Kun fire uger inden indspilningerne til filmen skulle starte, besluttede både Channing Tatum og Tom Hardy sammen med Paramount Pictures at droppe ud af projektet. Resultatet? Ingen film. Ikke godt for J.C. Chandor.

Nu ser det dog ud som om, at der er nyt håb for filmen. Deadline afslører nemlig, at der lige nu er forhandlinger i fuld gang hos Netflix, der overvejer at købe rettighederne til projektet. Og rygterne siger, at hvis streaming-giganten får rettighederne til filmen, vil hovedrollerne blive tilbudt til Ben Affleck og Casey Affleck. De to brødre vil således joine Mahershala Ali, der allerede er tilknyttet projektet.

Intet er afgjort endnu, men det ville utvivlsomt resultere i et imponerende, Oscar-vindende cast, hvis Netflix får Affleck-brødrene ombord.

Projektet er en action-adventure-film, der har været under udvikling siden 2009. Et plot er endnu ikke afsløret, men vi håber at mere information snart bliver offentliggjort, for hvem vil ikke gerne se Ben og Casey i en film sammen?

Ben Affleck instruerede i 2007 sin yngre bror i filmen Gone Baby Gone, men de to brødre har ikke haft skærmtid sammen, siden de indspillede Good Will Hunting i 1997.

Øverst fra venstre: Casey Affleck og Ben Affleck i ‘Good Will Hunting’ (1997)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top