Netflix har officielt trukket stikket med serien Girlboss, der kun nåede at eksistere i en enkelt sæson.

Serien, der havde premiere den 21. april, havde Britt Robertson og Ellie Reed i hovedrollerne og var blandt andet baseret på Nasty Gal-grundlæggeren Sophia Amorusos populære autobiografi om sit liv. Idéen til serien var ikke dårlig, og den første trailer lagde da også op til en Gossip Girl møder Mad Men-serie, som vi virkelig følte, vi havde manglet.

Men da Girlboss så endelig fik premiere var det efterfulgt af en solid skuffelse. Hovedrollen blev blandt andet kritiseret for at være en af tv-historiens mest irriterende karakterer, og herfra så det sort ud for serien.

Sophia var ifølge Variety den, der først delte nyhederne på sin Instagram-story.

“Så den der Netflix-serie om mit liv er blevet aflyst,” skrev hun. “Selvom jeg er stolt af det arbejde, vi har lavet, så ser jeg frem til at kontrollere mit eget narrativ fremover. Det var en god serie, og jeg var priviligeret til at få lov til at arbejde med store talenter, men at leve mit liv som en karikatur var hårdt, selvom det kun var i nogle få måneder. Ja, jeg kan være besværlig. Nej, jeg er ikke et røvhul. Nej, en eller anden, der hed Shane, har ikke været mig utro. Det bliver rart en dag at fortælle, hvad der er sket de sidste par år.”

LÆS OGSÅ:
5 fede film og serier du kan se på Netflix lige nu

For nyligt har Netflix også aflyst serierne Dear White People The Get Down og Sense8.