Netflix og Selena Gomez bekræfter i dag, at streaming-giganten har godkendt en ny sæson af teenageserien 13 Reasons Why.

Det er i dag blevet bekræftet, at den kritikerroste ungdomsserie 13 Reasons Why får endnu en sæson.

Anden sæson af serien vil få premiere i 2018 og vil endnu en gang følge de karakterer, som publikum mødte i seriens første sæson. Seriens showrunner Brian Yorkey vender også tilbage for at arbejde på den kommende sæson.

Første sæson af 13 Reasons Why, der har fået den danske titel Døde piger lyver ikke, var baseret på Jay Ashers ungdomsroman fra 2007. Fortællingen handler om den unge Hannah Bakers selvmord, men eftersom første sæson skildrede hele romanen, er det nu usikkert, hvad den næste del af serien, skal handle om. Yorkey har dog bekræftet, at Yorkey (spillet af Katherine Langford) vil vende tilbage i de kommende afsnit.

På trods af, at serien blev godt modtaget af anmelderne, mødte serien også en del kritik og modstand, fordi flere mente, at serien var med til at glamourisere selvmord blandt unge. Men hos Netflix har man alligevel besluttet sig for at køre serien videre med begrundelsen, at den blandt andet vil kunne være en vigtig bidragsyder i debatten.

Selena Gomez, der er producer på serien, var ikke overrasket over reaktionen på serien. “Det vil komme lige meget hvad. Det er ikke et nemt emne at tale om,” siger Gomez, der desuden understreger, at producernes ønske udelukkende har været at genskabe romanens oprindelige realisme.

 Anden sæson af 13 Reasons Why vil blive produceret til Netflix af Paramount Television.
LÆS OGSÅ:
Anmeldelse: 'The Discovery' er en opdagelse i sig selv