Det er en god dag for det amerikanske netværk CW. Ruby Rose har nemlig sagt ja til at spille Batwoman.

Den tidligere Orange Is the New Black-skuespiller, Ruby Rose, har fået rollen som Batwoman i en kommende Arrowverse crossover, der muligvis også kan komme til at udvikle sig til et potentielt spinoff. Det skriver Deadline.

Ruby Rose har efterhånden en hel del Blockbuster-hits i kartoteket, og det er derfor let at regne ud, at hun bestemt ikke har været nem eller billig for netværket at få fingrene i. Selvom hun dog ikke har spillet en decideret hovedrolle, så har hun alligevel medvirket i film som xXx: Return of Xander CageJohn Wick: Chapter 2Pitch Perfect 3 samt den kommende The Meg.

Rose skal spille rollen som Kate Kana (aka Batwoman). Hun er en veltrænet street fighter, der tager sig af hårde kriminelle i Gotham. Og så er hun også en af de få lesbiske superhelte. Og fordi en skuespiller helst skal være så identisk med rollen som muligt, som når Scarlett Johansson ikke må spille en transseksuel, er Rose det perfekte match.

Rose vil dukke op i den kommende, årlige crossover episode, og baseret på modtagelsen af den episode, vil CW udvikle en serie med Rose i hovedrollen.

LÆS OGSÅ:
Vil du have mareridt? Så skal du se de nye billeder fra 'American Horror Story'

Batwoman-serien skal skrives af Caroline Dries og produceres af Greg Berlanti, der i grove træk holder netværket i live med det univers, han har skabt.

Ud over at være skuespiller, er Rose også en populær DJ og model.