Heksen Sabrina er snart tilbage, og denne gang bliver det på Netflix. Få første kig på den mørke og twistede trailer til The Chilling Adventures of Sabrina.

Kan du huske dengang, TV3 viste Sabrina Skolens Heks? Dengang Melissa Joan Heart var et navn, og højdepunkterne var katten Salem og gæsteoptrædener fra Britney Spears. Ja, det var dengang. De gode, glade 90’ere.

Nu er Sabrina snart tilbage på tv, men væk er sjove katte, Britney og dåselatter. I stedet får du en what the f-oplevelse, der ser både twisted og creepy ud. Ja, faktisk så creepy, at undertegnede havde noget svært ved at se den nye teasertrailer alene klokken 3 i nat.

Skaberne bag Riverdale (geez, what a selling point) har skruet den nye Sabrina-serie sammen, der er baseret på tegneserierne af samme navn om den unge Sabrina Spellman, der er baseret på den oprindelige Sabrina-serie. Altså et remake remake.

Sabrina (datteren fra Mad Men Kiernan Shipka) er halv heks, halv dødelig teenager, og hun har ventet hele sit på at fylde seksten år, og da fødselsdagen nærmer sig, bliver hun nødt til at vælge mellem en verden fyldt af lys eller mørke.

Den nye serie er skrevet af Roberto Aguirre-Sacasa og blandt de medvirkende er Richard Coyle, Lucy Davis, Tati Gabrielle og Michelle Gomez.

LÆS OGSÅ:
Se den nye trailer til House of Cards sæson 4

The Chilling Adventures of Sabrina har premiere på Netflix den 26. oktober.

Se teaseren til The Chilling Adventures of Sabrina nedenfor: